XXII Falcons - Montserrat
Dissabte 14/05/2011


















Un altre edició al sac, i ja son 22 anys ininterromputs pujant a Montserrat amb BTT. Felicitats a tots!!
 
Avalanche digué: Tot i la intensa calor pujant a Montserrat pràcticament tothom va poder pujar a veure la moreneta que em sembla que ningú no va veure. N'hi ha que duen neumàtics de 2.35 que van patir força per arribar a la font del monjos, sort de tenir la família a prop. Felicitats a tots els que van arribar a dalt i als que no, també!

BH digué: Haig de dir que al principi estava preocupada pensant si arribaria fins al final...i a més..amb els ànims que em donàveu alguns eh?? jajajaja es broma!
Sou un grup fantàstic i amb el qual em vaig sentir molt còmode. Aquest dissabte ha sigut la primera vegada que he anat fins a Montserrat amb bici, i amb un grup collonut i alegre!

Xavimanya digué: De fet, va ser una edició diferent a les altres, doncs al ser pocs varem dur un ritme tranquil però sense parar en excés, això va fer que arribéssim als punts on ens esperava en Juaqui abans de l´hora. gaire bé arribem al monestir per escoltar el Virolai. (ho sento però ho tenia que dir).
Per altre banda, vull felicitar a la Helena per la seva gesta, doncs per ser la seva primera vegada (de pujar a Montserrat) ho va fer de meravella. Molts de nosaltres no haguéssim tingut nassos de pujar amb el "ferregot" que ho va fer ella.
A Matadepera varem fer una CROASSANTADA I UNA BUNYOLADA per gentilesa de la Rosa.
La calor va ser la protagonista de la pujada de Monistrol a Montserrat, amb 33º-37º de temperatura que ens van fer baixar força el ritme, apart del meu genoll ja deia prou.
A la font dels monjos es van afegir al dinar la Marta, la Verle amb l'Anelisse, El Ramonillu i la Terete i el Domènec ens va regalar galetes i cava per celebrar els seu mig segle! Felicitats!!
Un any més tenim que donar les gràcies al Juaqui que ens va fer de xofer.
Per últim, felicitar a la Helena per la seva gesta, ja que arribar a Montserrat amb una ferralla, te molt de mèrit!!!

Carlesbcn digué: Potser no és el millor format per engrescar-me a aixecar el cos a les 5 de la matinada el quedar a les 6 de la mateixa matinada, per sortir ½ hora o ¾ després , per aturar-se a Matadepera una bona estona , per entaular-se a l’Obac , per re-esmorzar a Cala Tere ... perdoneu però algú ho havia de dir!
A banda de brometes, gran ambient com sempre entre els falconer@s, no s’ha de perdre mai aquest esperit de grup que us fa especials.


Cescmakina digué: Bona sortida, com sempre, aquesta vegada amb menys penya i amb incorporacions escalonades en diversos punts del recorregut, però amb molt bon ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada