Manresa - Sabadell 15/02/09



En aquesta ocasió la ruta ens ha dut de Manresa a Sabadell vorejant la serra de l'Obac. De Manresa a Pont de Vilomara, Rellinars, Casa Nova de l'Obac, Matadepera i Sabadell. A les 8 de matí, molt puntuals ens hem trobat a l'estació de tren per arribar-nos a Manresa on al cap d'una hora hem començat a pedalar amb un dia no molt fred però amb el cel cobert de núvols que no han deixat pujar la temperatura en tot el dia i que ha provocat, juntament al el vent, que acabéssim passant una mica de fred.
La ruta comença amb un tram asfaltat per deixar enrera Manresa. A partir d'aquí es van combinant trams de pista amb trams de sender. Llàstima que el dia que ha fet no era el millor en quan a visibilitat, doncs el paisatge es mereix més d'una parada per gaudir-les.
Menció especial a l'antic hostal de Sant Jaume de Vallhonesta, actualment en un precari estat de conservació però per la grandesa de l'edifici ens podem imaginar la importància que va tenir en la seva época quan el transport de mercaderies entre Barcelona i Manresa es feia per la carena del Camí Ral.
També voldria destacar la gent que ens ha acompanyat en aquesta sortida, en la qual han demostrat que tothom amb força de voluntat pot arribar a fer rutes que a priori no farien. Felicitats de tots!


Crònica: Avalanche,
Fotos: Avalanche, Domènec.


Perfil / Mapa / Fotos / Track / Fòrum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada