XXIV Falcons - Montserrat 
Dissabte 18/05/2013

















Ja tenim feta la XXIV edició de la Falcons – Montserrat.
Hem sigut una bona colla que hem desafiat la climatologia, doncs la pluja ens ha acompanyat en el inici de la pedalada i també al final. De Falcons hem començat 9 ciclistes, a la Concòrdia s'han afegit 2 més, total 11 fins a Matadepera. A Matadepera, el Mateo ens ha deixat doncs no es trobava massa fi i la sortida no era una passejada. Fins a Monistrol hem pedalat 10 i ha partir de Monistrol s'ha afegit el Carles BCN fins a Montserrat. Bé, dir-vos que 8 valents han tornat a Sabadell. Total han sortit 85km i 1900mt de desnivell positiu.
El recorregut l'hem tingut de modificar. En aquesta edició hem fet força asfalt, per culpa de la pluja caiguda durant la nit. No hem volgut arriscar. La intenció era acabar un altra edició, i hem fet el més assenyat.

Donar les gràcies al Cesc Pellicer (president de Obrir-se al Mon) per deixar-nos la furgoneta de la seva entitat, per fer l'avituallament d'aquesta edició. Per últim, agrair al Juaqui la paciència que te en fer-nos el seguiment de la pedalada. Gràcies nois!!!


Fotos / Track / Fòrum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada